Wind

Wind erbjuder produkter, lösningar och utbildningskurser för säkert arbete i vindkraftverk, såsom servicehissar, stegar och interna komponenter i syfte att hjälpa kunderna att göra vindkraft konkurrenskraftig.

Divisionen Wind levererar säkra och konkurrenskraftiga åtkomstlösningar för vindkraftstorn över hela världen under varumärket Avanti med hjälp av en komplett portfölj av tillförlitliga produkter och en effektiv leveranskedja nära kunderna för att optimera hanteringen av den energi som produceras av vindkraftverk. Med ett omfattande utbud av vertikala åtkomstlösningar som alla är inriktade på att maximera säkerheten, uppfyller Avantis servicehissar de varierande och föränderliga behoven hos kunder inom industrin för förnybar energi. Produkterna erbjuds med tre olika tekniker: wire guided, kuggstångsdrivna samt ladder guided servicehissar.

Avanti tillhandahåller sin kompletta portfölj av vertikala åtkomstlösningar (hissar, stegar, fallskydd, klättringsassistanssystem och interna komponenter) till de största globala vind-OEM-tillverkarna och erbjuder service, utbildning och inspektioner även till energi- och serviceföretag i branschen.

VÄRDESKAPANDE

Säkert arbete i vindkraftverk, off-shore och on-shore. Genom högkvalitativa säkerhetsprodukter och lösningar för vindkraftverk hjälper Avanti kunderna att göra vindkraften konkurrenskraftig. Över 40 000 servicehissar och mer än 10 000 intena komponenter har installerats globalt, och fler än 15 000 servicetekniker som arbetar inom vindindustrin har tränats och utbildats i säkerhet av Avanti.