Industrial

Industrial erbjuder ett brett utbud av hissar och plattformar för permanent användning i ett brett spektrum av industrier, inklusive hamnar och varv, energi, olja & gas och cement.

Industridivisionen betjänar kunder med permanent installerade hissar baserade på både kuggstångs- och linhissteknologi, ofta under strikt kodreglering, i flera slutsegment som hamnar, energi och cement för underhålls- och tillgänglighetsändamål. Service är också en viktig del av erbjudandet med branschledande produkt- och kundsupport med ett komplett utbud av servicelösningar inklusive; servicepaket, förebyggande underhåll och reparationer, inspektioner, renoveringar, originaldelar och kundutbildning, skräddarsydda för att hantera utrustningens totala livscykel. Merparten av verksamheten är skräddarsydd och de vertikala åtkomstlösningarna utgör en mindre del av stora komplexa ingenjörs-, upphandlings- och bygginvesteringar. Koncernens industriella hissar är därför ofta anpassade för att passa specifika kundapplikationer och krav med avseende på storlek, lastkapacitet, höjd, säkerhet och hastighet. Divisionens produkter har en lång förväntad livslängd på i genomsnitt cirka 25 till 30 år. Servicetjänster som underhåll, reservdelar, reparationer och renoveringar kan utgöra 75 procent av de potentiella livscykelintäkterna.

VÄRDESKAPANDE

Industrial skapar värde för sina kunder genom att tillhandahålla säkra, pålitliga och högkvalitativa produkter och tjänster, levererade av proffs som är nära kundens verksamhet och förstår deras behov. Med över 70 års erfarenhet och närvaro i över 100 länder har Alimak Group nära relationer till nyckelkunder på både lokal och global nivå. Produkterna drar nytta av koncernens betydande tekniska erfarenhet och är ofta utformade för att fungera under extrema förhållanden och i frätande miljöer samtidigt som de erbjuder tillförlitlighet och effektivitet.