Job Details

Heb je een passie voor techniek? Ben je op zoek naar afwisselend en uitdagend werk? En deins jij niet terug voor werken op hoogte en in alle weersomstandigheden? Dan is dit de baan voor jou!

Voor onze afdeling Aftersales – Liften & Platforms (Benelux) zoeken wij per direct een gemotiveerde:


Aankomend Servicemonteur

Wat ga je doen?

Als Aankomend Servicemonteur voer je onder begeleiding van de Servicemonteur op locatie diverse werkzaamheden uit aan hefsteigers, personen-/goederenliften en goederenliften. Denk hierbij aan:

 • het assisteren bij het uitvoeren van gepland onderhoud;
 • het assisteren bij het verhelpen van storingen;
 • het assisteren bij het werkend en ‘in bedrijf’ achterlaten van de hefsteiger dan wel lift;
 • het regelmatig bijwonen van Toolbox meetings en het leveren van een proactieve bijdrage.

Vanzelfsprekend werk je volgens de geldende veiligheidsvoorschriften en -instructies en zorg je voor een nette en veilige werkplek.

Wie zijn wij?
Alimak Group Benelux B.V. is gespecialiseerd in gevelonderhoud installaties en oplossingen voor verticaal transport, voor zowel de industrie als de bouw. Wij richten ons op de verhuur, verkoop en service van oplossingen voor verticaal transport. Daarnaast richten wij ons ook op het ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden van gevel onderhoudsinstallaties. De gevelinstallaties, tijdelijke liften en hefsteigers voor de bouw alsook de industriële liften voor permanent gebruik, variëren van eenvoudige toestellen tot complexe oplossingen die voldoen aan de hoogste eisen.

Wij hebben vestigingen in Nederland en België. Zo zijn we gevestigd in Tilburg, Moerdijk en Wommelgem. Onder de merknaam Alimak Service worden de servicewerkzaamheden voor alle producten uitgevoerd.

 

 

Wie ben jij?

Je beschikt over technisch inzicht, je werkt zorgvuldig en je hebt gevoel voor kwaliteit. Je hebt geen hoogtevrees en je hebt er geen problemen mee om in alle weersomstandigheden te werken.

Functie-eisen:

 • een technisch MBO diploma op het gebied of in de richting van werktuigbouwkunde en elektrotechniek;
 • je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat of bent bereid deze te behalen;
 • je bent in het bezit van een rijbewijs (B);
 • je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • beheersing van de Franse taal is een pré.

Wat bieden wij?
Een fulltime functie (40 uur) in dagdienst met voldoende uitdaging en afwisseling. We werken aan prachtige projecten in de Benelux, je komt op de mooiste plekken. Je maakt onderdeel uit van een gemotiveerd team met een goede teamspirit. Veel collega’s zijn al lange tijd bij de organisatie betrokken.

We bieden goede arbeidsvoorwaarden op basis van de Metalektro CAO met bedrijfseigen aanvullende regelingen zoals:

 • 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • een salarisindicatie van € 2.600,- tot € 2.850,- bruto per maand, exclusief toeslagen en
 • volop opleidingsmogelijkheden.


Zie jij het wel zitten om aan de slag te gaan als Aankomend Servicemonteur? Stuur dan snel jouw CV en motivatie naar onze P&O Adviseur Marieke Verstegen via vacature@alimakgroup.com.