Job Details

Ben jij die technische spin in het web die er voor zorgt dat alle goederen en materialen op de juiste plek geordend en overzichtelijk in onze werkplaats opgeslagen zijn?

Voor onze werkplaats in Tilburg zoeken wij per direct een gemotiveerde:

Medewerker Werkplaats / Orderpicker

Wat ga je doen?

In de Werkplaats worden de (industriële) liften en hefsteigers voorbereid voor transport en installatie op locatie. Als Medewerker Werkplaats / Orderpicker ben je de spin in het web in de werkplaats. Jij draagt zorg voor:

 • het orderpicken en gereedmaken van deze orders voor de monteurs in de buitendienst;
 • het ontvangen, controleren, schoonmaken, sorteren en opslaan van binnengekomen goederen en materialen;
 • het beheren van opgeslagen goederen en materialen;
 • alle voorkomende werkzaamheden in en rondom de werkplaats;
 • ondersteuning van je collega’s in de werkplaats bij het repareren en onderhouden van machines.


Wie zijn wij?

Alimak Group Benelux B.V. is gespecialiseerd in gevelonderhoud installaties en oplossingen voor verticaal transport, voor zowel de industrie als de bouw. Wij richten ons op de verhuur, verkoop en service van oplossingen voor verticaal transport. Daarnaast richten wij ons ook op het ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden van gevel onderhoudsinstallaties. De gevelinstallaties, tijdelijke liften en hefsteigers voor de bouw alsook de industriële liften voor permanent gebruik, variëren van eenvoudige toestellen tot complexe oplossingen die voldoen aan de hoogste eisen.

Wij hebben vestigingen in Nederland en België. Zo zijn we gevestigd in Tilburg, Moerdijk en Wommelgem. Onder de merknaam Alimak Service worden de servicewerkzaamheden voor alle producten uitgevoerd.

Wie ben jij?

Je hebt affiniteit met techniek en interesse in de werkzaamheden die in de werkplaats worden uitgevoerd. Je schakelt snel en weet in een korte tijd de monteurs van de juiste materialen te voorzien. Vanzelfsprekend werk je volgens de geldende veiligheidsvoorschriften en -instructies en zorg je voor een nette, veilige en overzichtelijke werkplaats.

Functie-eisen:

 • je hebt een MBO diploma op technisch gebied;
 • je hebt minimaal 2 jaar ervaring in soortgelijke functie;
 • je bent in het bezit van een geldig Heftruckcertificaat;
 • een diploma Elektrisch schakelen is een pré.

 

Wat bieden wij?
Een fulltime functie (40 uur) in dagdienst met voldoende uitdaging en afwisseling. Binnen de Alimak Group is er een goede teamspirit, waarbij vele collega’s al een lange tijd betrokken zijn bij de organisatie.

We bieden goede arbeidsvoorwaarden op basis van de Metalektro CAO met bedrijfseigen aanvullende regelingen zoals:

 • 27 vakantiedagen met 13 ADV dagen;
 • salarisindicatie € 2.150,- tot € 2.750,- bruto per maand en
 • volop doorgroeimogelijkheden.


Zie jij het wel zitten om aan de slag te gaan als Medewerker Werkplaats / Orderpicker? Stuur dan snel jouw CV en motivatie naar onze P&O Adviseur Marieke Verstegen via vacature@alimakgroup.com.