Job Details

Vi söker nu medarbetare till vårt affärsområde industrihissar i Skellefteå. Om du vill tillhöra ett expansivt världsledande företag som tillverkar hissar då ska du söka arbete hos oss! 

Arbetsuppgifter
Kundanpassade hissar utgör en viktig del i vår verksamhet. Hissarna används exempelvis i processindustrianläggningar och andra applikationer, runt om i världen, där kunderna har specifika projektkrav på kvalitet, utförande och dokumentation. I rollen som projektledare på marknadsavdelningen ansvarar du för projekten från förfrågan till leverans, oftast direkt mot parten som ansvarar for totalentreprenaden för projektet. 

Arbetet innebär i förfrågningsfasen, teknisk försäljning med stort fokus på att offerera rätt lösning till kunden, tillsammans med ansvarig säljare på respektive marknad och konstruktionsavdelningen, Internationella kundkontakter, samt vissa projektrelaterade resor. I leveransfasen är du vår direktkontakt med kunden och ansvarar för projektets genomförande, uppföljning av tidplaner och dokumenthantering i ett nära samarbete med konstruktionsavdelningen och medarbetare i tillverkningen/produktionen.

Kvalifikationer
Tjänsten kräver en teknisk bakgrund med högskolekompetens inom el, mekanik eller industriell ekonomi. Du har några års erfarenhet av liknade roll där du utövat samt besitter kompetens inom god projektledning. Tidigare dokumenterad erfarenhet från teknisk försäljning är en merit. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande. Du arbetar även obehindrat med PC och MS Office-program. 

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är driven, självständig, noggrann och strukturerad. Som person är du också utåtriktad och har därmed lätt för att samarbeta med andra människor. 

Erbjudande
Vi söker talanger som trivs i en tillvaro där problemlösning och samarbete går hand i hand. Vi behöver människor som vill bidra, påverka och göra skillnad där vi tillgodoser våra kunders behov med målsättningen att överträffa deras förväntningar. Som anställd på Alimak blir du en viktig del i en gemenskap där teknikintresset delas och du får kan växa som individ. Utöver detta erbjuder vi även bland annat:

Möjlighet till flexibla arbetstider
Ersättning vid kostnad för tandvård
Ersättning vid kostnad för massage
Ersättning vid kostnad för träningskort
Tillgång till eget gym på arbetsplatsen
Tillgång till sjukgymnast, läkare, psykolog, mm via företagshälsovård
Tillgång till företagets idrottsförening Alimak IF, med olika aktivitetssektioner som samordnar träffar inom fotboll, hockey, golf, cykling, mm.
Rabatterade hockeybiljetter
Tillgång till fjällstuga
Avdelningsaktiviteter där företaget bidrar med personalpeng

Vill du veta mer
Kontakta gruppchef Mathias Hedström vid Alimak Group Sweden AB på telefon 070-671 80 14. 

Fackliga företrädare 
Unionen: Mats Johansson, telefon 0910-87030.
Sveriges ingenjörer: Charles Lundberg, telefon 0910-87017. 

Ansökan 
Ansökan bestående av ett personligt brev och CV som du skickar till Anna Eriksson-Ek, e-post: anna.eriksson-ek@alimakgroup.com

Ansökningarna kommer att behandlas löpande, men med sista ansökningsdag 2021-05-28. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse. 

Om Alimak
Alimak Group Sweden AB som är beläget i Skellefteå, startades 1948. Företaget är idag världens ledande tillverkare av kuggstångsdrivna hissar. Verksamheten i Skellefteå har cirka 350 anställda och ingår i Alimak Group. Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en miljö där kvalité, teknik och säkerhet står i centrum. Här finns bland annat komponentsvetsning, CNC-styrda maskiner och kantpressar, laserskärmaskiner, svetsrobotar och robotar med visionssystem. Det här kan bli din arena att utveckla produktionsprocessen och genom det stärka företagets konkurrenskraft.

Om Skellefteå
Skellefteå är Norrlands och Sveriges till ytan största kustkommun och en plats med ovanligt bra förutsättningar för att väcka nya tankar, förverkliga drömmar och välja sin egen väg. Med omväxlande årstider, rika naturtillgångar, korta avstånd och en starkt rotad kultur av kreativitet, entreprenörskap och jämlika möten skapar vi tid och utrymme att växa genom det kanske allra mest värdefulla: våra egna och varandras idéer. 


Välkommen med din ansökan!