Job Details

Är du intresserad av att arbeta som elektriker med gynnsamma förmåner som ett bra arbetstidsavtal eller en trivsam arbetsmiljö i vår moderna produktion nära centrala Skellefteå? 

På Alimak är vi alltid intresserade av talanger som vill bidra till att befästa vår position som världsledande tillverkare av hissar för bygg- och industrisektorn. Nu söker vi en ambitiös elektriker som vill göra skillnad och driva utvecklingen framåt. 

 
Arbetsuppgifter
Som elektriker kommer dina arbetsuppgifter vara att montera elskåp till våra hissar, det innebär dragning av el kablage, koppling samt slutkontroll. Du kommer att arbeta både självständigt och i team. Utöver detta är det viktigt att delta i förbättringsarbete, utveckla och driva verksamheten framåt.

Kvalifikationer
Du har en genomförd elektrikerutbildning med en fullgjord lärlingstid. Utöver detta skall du ha minst 1 års erfarenhet som elektriker, gärna från serietillverkande industri. Du bör ha kunskaper inom ritningsläsning och god datorvana. Det är ett krav att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift vad gäller svenska eller engelska.

Vi lägger framförallt stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att rätt person för jobbet är initiativtagande, strukturerad och kan på ett tillmötesgående sätt kommunicera. Du tar dig an nya arbetsuppgifter med engagemang och tar ett stort ansvar. Du är öppen och utåtriktad som person som tycker om problemlösning. 

Vill du veta mer
Kontakta för information chef Niklas Hultdin, mobil 070-201 42 02 eller Magnus Hedström, mobil 073-844 72 38. Facklig företrädare för IF Metall är Örjan Fredriksson, mobil 070-296 64 87.

Ansökan
Välkommen med din ansökan bestående av ett personligt brev samt CV till e-post: niklas.hultdin@alimakgroup.com 

Intervjuer kommer ske löpande under ansökningsperioden, sista ansökningsdag 2021-12-31. Tjänsten avser heltid, tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse om erforderliga beslut fattas. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. 

Erbjudande
Vi söker talanger som trivs i en tillvaro där problemlösning och samarbete går hand i hand. Vi behöver människor som vill bidra, påverka och göra skillnad där vi tillgodoser våra kunders behov med målsättningen att överträffa deras förväntningar. Som anställd på Alimak blir du en viktig del i en gemenskap där teknikintresset delas och du får kan växa som individ. Utöver detta erbjuder vi även bland annat:

Möjlighet till flexibla arbetstider
Ersättning vid kostnad för tandvård
Ersättning vid kostnad för massage
Ersättning vid kostnad för träningskort
Tillgång till eget gym på arbetsplatsen
Tillgång till sjukgymnast, läkare, psykolog, mm via företagshälsovård
Tillgång till företagets idrottsförening Alimak IF, med olika aktivitetssektioner som samordnar träffar inom
bland annat fotboll, hockey, golf, cykling
Rabatterade hockeybiljetter
Tillgång till fjällstuga
Avdelningsaktiviteter där företaget bidrar med personalpeng

Om Alimak
Alimak Group Sweden AB som är beläget i Skellefteå, startades 1948. Företaget är idag världens ledande tillverkare av kuggstångsdrivna hissar. Verksamheten i Skellefteå har cirka 350 anställda och ingår i Alimak Group. Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en miljö där kvalité, teknik och säkerhet står i centrum. Här finns bland annat komponentsvetsning, CNC-styrda maskiner och kantpressar, laserskärmaskiner, svetsrobotar och robotar med visionssystem. Det här kan bli din arena att utveckla produktionsprocessen och genom det stärka företagets konkurrenskraft.

Om Skellefteå
Skellefteå är Norrlands och Sveriges till ytan största kustkommun och en plats med ovanligt bra förutsättningar för att väcka nya tankar, förverkliga drömmar och välja sin egen väg. Med omväxlande årstider, rika naturtillgångar, korta avstånd och en starkt rotad kultur av kreativitet, entreprenörskap och jämlika möten skapar vi tid och utrymme att växa genom det kanske allra mest värdefulla: våra egna och varandras idéer. 


Välkommen med din ansökan!