Job Details

Op zoek naar een verantwoordelijke rol in een technische werkplaats waarbij de werkzaamheden sterk variëren? Wil je er samen met collega’s voor zorgen dat onze dienstverlening op een nog hoger niveau komt? Dan is dit de baan voor jou! 
Voor onze werkplaats in Tilburg zoeken wij per direct een gemotiveerde:

Medewerker Werkplaats

Wat ga je doen?
Als Medewerker Werkplaats ben je voornamelijk bezig met het controleren, repareren en onderhouden van (industriële) liften en hefsteigers. In de werkplaats worden deze liften en hefsteigers voorbereid voor transport en installatie op de locatie. Hierbij horen onder andere de volgende werkzaamheden:

het volledig mechanisch en elektronisch monteren en verhuur klaar maken van machines;
het oplossen van machine gerelateerde storingen en aandragen van verbetervoorstellen;
het uitvoeren van controles om te bepalen of de uitgevoerde werkzaamheden voldoen aan de gangbare voorschriften en kwaliteitseisen;
je schakelt frequent tussen diverse technieken zoals elektro, monte¬ren, boren, slijpen, lassen, houtbewerking en dergelijke;
Het oppakken van alle voorkomende werkzaamheden in en rondom de werkplaats;
je houdt proactief contact met andere afdelingen om ze op de hoogte te houden van de voortgang en ontwikkelingen

Vanzelfsprekend werk je volgens de geldende veiligheidsvoorschriften en -instructies en zorg je voor een nette en veilige werkplek. 

Wie zijn wij? 
Alimak Group Benelux B.V. is gespecialiseerd in gevelonderhoud installaties en oplossingen voor verticaal transport, voor zowel de industrie als de bouw. Wij richten ons op de verhuur, verkoop en service van oplossingen voor verticaal transport. Daarnaast richten wij ons ook op het ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden van gevel onderhoudsinstallaties. De gevelinstallaties, tijdelijke liften en hefsteigers voor de bouw alsook de industriële liften voor permanent gebruik, variëren van eenvoudige toestellen tot complexe oplossingen die voldoen aan de hoogste eisen. 

Wij hebben vestigingen in Nederland en België. Zo zijn we gevestigd in Tilburg, Moerdijk en Wommelgem. Onder de merknaam Alimak Service worden de servicewerkzaamheden voor alle producten uitgevoerd. 

Wie ben jij?
Je weet snel te schakelen en gaat voor een topkwaliteit. Je hebt goede technische kennis op elektronisch en mechanisch gebied. Deze kennis wil je maar al te graag delen met je collega’s. 

Functie-eisen:
je hebt een technisch MBO diploma op het gebied van elektrotechniek of mechatronica;
je hebt minimaal 5 jaar ervaring in soortgelijke functie;
je bent in het bezit van een geldig certificaat VCA en Heftruckcertificaat;
Je bent in het bezit van een diploma elektrisch schakelen;
een lasdiploma is een pré.

Wat bieden wij?
Een fulltime functie (40 uur) in dagdienst met voldoende uitdaging en afwisseling. Je maakt onderdeel uit van een gemotiveerd team met een goede teamspirit. Veel collega’s zijn al lange tijd bij de organisatie betrokken. 
We bieden goede arbeidsvoorwaarden op basis van de Metalektro CAO met bedrijfseigen aanvullende regelingen zoals:
27 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
een salarisindicatie van € 2.468,- tot € 3.140,- bruto per maand;
volop opleidingsmogelijkheden, zowel interne trainingen als externe cursussen en opleidingen.

Interesse?
Zie jij het wel zitten om aan de slag te gaan als Medewerker Werkplaats? Stuur dan snel jouw CV en motivatie naar onze P&O Adviseur Marleen Maes via vacature@alimakgroup.com.

Wil je meer weten over onze organisatie? Neem dan een kijkje op onze website via: 
https://www.alimakgroup.com